Connect with us

Zanimljivo

Faktori koji su učinili da prodaja apartmana Zlatibor bude neverovatna

Published

on

zima-sneg-drvece

Kupoprodaja nekretnina predstavlja unosan posao, koji podrazumeva investiranje značajne sume novca, ali i stvaranje odličnih zarada u modernom vremenu. Zlatibor je planina ispunjena raznolikim sadržajima za decu svih uzrasnih grupa, kao i aktivnostima za odrasle osobe, zbog čega i tokom čitave godine dolazi ogroman broj posetilaca. U prethodnoj godini, bio je najposećenije mesto u Srbiji, sa skoro 217.000 turista, što je za 35% više u odnosu na 2021. godinu.

Mnogo je razloga iz kojih je i prodaja apartmana Zlatibor u velikoj meri doživela razvoj, popularnost i pretražuje se kao kategorija aktivno na internetu. Rastući trend tražnje prati i sve veća ponuda smeštajnih jedinica, kako bi se ispunile potrebe kupaca i turista, koje nastaju neverovatnom brzinom uz kvalitetan i inovativan sistem izgradnje. Turistička sezona na Zlatiboru traje tokom cele godine, tako da je izvesno da sve veći broj ljudi teži da posećuje aktivno ovu planinu, što je posebno istaknuto u periodu od pandemije.

Popularnost Zlatibora rastuća zahvaljujući atrakcijama

Jedan od razloga iz kojih je kupovina i prodaja apartmana Zlatibor na izuzetno visokom nivou u današnjem vremenu, jeste zbog popularnost same planine, koja svim posetiocima pruža mnogo interesantnih sadržaja. Naime, na Zlatiboru se nalazi čuveno jezero sa prostranim šetalištem, parkom i lokalima, što je uređeno poslednjih godina u skladu sa svetskim standardima. Takođe, najmlađi posetioci uvek žure u Dino park da upoznaju svet dinosaurusa sa igralištem, zoološkim vrtom i drugim atrakcijama, kao i Avantura park za različite izazove i vežbanje.

Kaubojsko mesto El Paso City na periferiji privlači posetioce zbog unikatnosti i odličnih sadržaja za sve generacije. Hoteli, restorani, apartmani i prodavnice su brojni na Zlatiboru, kao i rasprostranjeni u centru i na periferiji. Generalno, prodaja apartmana Zlatibor je popularna zbog toga što na ovoj planini svako može da pronađe nešto za sebe – odmor i mir, relaksaciju, zabavu i provod.

Inovativne mogućnosti za odmor zahvaljujući savremenim apartmanima

Prodaja apartmana Zlatibor ima rastuću tendenciju i zbog toga što inovativan sistem izgradnje i opremanja obezbeđuje maksimalan komfor, luksuzne usluge i užitak bez granica. To znači da su današnji objekti obezbeđeni u pogledu parkinga, imaju recepciju, teretanu, zatim Wellness i SPA usluge, bazene, sale za sastanke, restorane i kafiće, kao i mnogo toga drugog.

Moderni apartmani opremljeni su po najnovijim trendovima – imaju klima uređaje, mnogi i solarne panele, zatim automatsko uključivanje rasvete, roletni, udoban i komforan nameštaj, uz odličnu kvadraturu. Sve navedeno utiče da prodaja apartmana Zlatibor bude izuzetno popularna, jer će veliki broj kupaca biti zainteresovan za kvalitetne smeštajne jedinice u kojima mogu živeti ili povremeno boraviti, dalje ih prodati ili izdavati uz naknadu.

Odlična zarada i investicija u koju vredi uložiti novac

Nekretnine su definitivno nešto što donosi danas izuzetnu zaradu, posebno ukoliko se razmatra odluka prodaja stanova ili apartmana Zlatibor. Visoka tražnja za smeštajem za kupovinu na ovoj planini stvara i višu cenu po kvadratu koju su spremni kupci da plate, kao i sve intenzivniji razvoj ponude – izgradnju mnogih objekata na čitavoj teritoriji Zlatibora. Apartman, stan ili čitavi objekti mogu se kupiti već tokom izgradnje, sa jasnim uvidom u plan, projekat i budući izgled, po povoljnijim cenama u odnosu na završetak radova.

Takođe, kako je tražnja visoka, to se i prodaja apartmana Zlatibor realizuje efikasno i u kratkom roku, pa plaćanje dela ili kompletnog iznosa tokom izgradnje garantuje vlasništvo nad nekretninom. U drugom slučaju, ukoliko se čekaju finalni radovi, apartman može biti prodat. Takođe, bitno je pomenuti da i investitori i vlasnici zarađuju dosta novca od prodaje nekretnina, s obzirom da su cene po kvadratu zaista odlične.

Čitav niz razloga može se izneti u prilog činjenice da je prodaja apartmana Zlatibor na visokom, kao i sve višem nivou, što je i opravdano ogromnim brojem posetilaca. U 2022. godini na ovoj planini boravilo je gotovo 57.000 stranaca, što je 53% više u odnosu na prethodnu goidnu, i 3 puta veća cifra ukoliko se analizira broj prenoćišta. U odnosu na Zlatibor, jedino prestonica beleži bolje rezultate u pogledu broja posetilaca i prenoćišta.

Prodaja apartmana Zlatibor za rezultat ima zadovoljne kupce koji vrše dalje promet nekretnine, izdaju uz naknadu, ili jednostavno obezbeđuju mesto za život. Sa druge strane, unosni investitori i vlasnici proširuju svoje poslovanje na osnovu izvođenja građevinskih radova i stvaranja objekata, kao i prodaje uz sjajne cene po kvadratu. Čak i podatak da kvadrat na Zlatiboru može koštati i više od nekoliko desetina hiljada evra, ne utiče na nivo tražnje, koja je zaista izuzetna i nenadmašna.

Continue Reading

Copyright © 2023 Naša Srbija.