Вест о школи пријатељства 2018. године

Skola prijateljstva2018

„Наша Србија” ће и наредне године, организовати своју, осамнаесту по реду, Школу пријатељства која је намењена деци из Србије и земаља у региону, а њена посебност концепт учења уз дружење, игру, креативност, откривање интересовања и сопствених потенцијала. Следећа Школа пријатељства одржаће се у периоду од 15. до 27. јула 2018. године, у хотелу „Бели бор” на Тари, а њени учесници биће деца из Србије (из српских енклава на Косову и Метохији, Поповца, Кикинде), деца из Црне Горе (Плужине), Републике Српске (Угљевик) и руска деца чији долазак организује Свети синод Руске православне цркве.
 
Захваљујући сарадњи са Скупштином народа Евроазије која окупља преко стотину невладиних организација из више од 60 земаља Европе и Азије , по први пут у Школи пријатељства боравиће 100 деце из различитих земаља Европе и Азије. Деца ће заједно учествовати у креативним и спортским радионицама Школе пријатељства као и у осталим пратећим садржајима намењених њиховом узрасту и интересовању. Учесници ће похађати радионице програма „Евроазијски код” чији је циљ упознавање са традицијом, културом, историјом и знаменитостима сопственог и других народа Евроазије, као и радионице програма „Српски код” чији је циљ очување националног идентитета кроз неговање језика, традиције, културе, вере и историје сопственог народа.

Logo ane

Контакт

Теразије 23/2, 11000 Београд

+381 11 3248 241

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…