×

Обавештење

Simple Image Gallery Notice: Joomla's /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

ПРОМОЦИЈА У КРУТИЦКОМ ПАТРИЈАРШИЈСКОМ ПОДВОРЈУ У МОСКВИ

Приликом посете Русији, делегација „Наше Србије“, у којој су били оснивач Млађан Ђорђевић и директорка организације Мина Милићевић, посетила је 6. октобра Крутицко патријаршијско подворје у Москви, на позив оца Сергеја Шастина, настојатеља подворја.
За госте из Србије, руска деца која су ове године боравила у Школи пријатељства на Тари, организовала су богат културно-уметнички програм. У оквиру тог програма, делегација „Наше Србије“ је руској деци и њеним родитељима представила краткометражни филм о Школи пријатељства 2013. Присутнима се обратила директорка „Наше Србије“ Мина Милићевић која је родитељима захвалила на указаном поверењу, а деци пожелела успех у њиховом даљем школовању и упутила им позив да и наредне године узму учешће у Школи пријатељства на Тари. Деци су том приликом уручени и симболични поклони – брошура и филм о овогодишњој Школи пријатељства на руском језику, као и фотографије којима је забележено њихово дружење у Србији. Након програма уследио је разговор са децом и родитељима.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…