×

Внимание

Simple Image Gallery Notice: Joomla's /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Пошаљите честитку пријатељства

Добротворна акција „Пошаљите честитку пријатељства“

У сусрет великим породичним празницима, Божићу и Новој години, „Наша Србија“ сваке године покреће добротворну акцију „Пошаљите честитку пријатељства“, чији је циљ прикупљање средстава за програме подршке деци и допринос стварању бољих услова за живот и образовање деце и младих. У оквиру акције штампа се едиција празничних честитки чији су мотиви ликовни радови деце, ученика основних школа у Србији.

Oвом акцијом „Наша Србија“ пружа подршку становништву неразвијених општина, кроз помоћ сеоским школама и издвојеним одељењима. Циљ „Наше Србије“ је да допринесе спречавању одумирања села кроз помоћ локалној заједници, на тај начин што ће деци у неразвијеним крајевима Србије омогућити да добију исте услове за одрастање какве имају њихови вршњаци у градским срединама.
Акција је реализована седам година заредом и њен резултат су „Паркови пријатељства“, акција којом је „Наша Србија“ сваке године опрема парковима сеоске школе и њихова издвојена одељења. Досад је на тај начин уређено више од 250 школских дворишта у којима су мали ђаци први пут добили уређена места за игру и дружење, с љуљашкама, клацкалицама, пењалицама и клупицама.

{gallery}Projekti/posaljite_cestitku_prijateljstva{/gallery}

Контакт

Теразије 23/2, 11000 Београд

+381 11 3248 241

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…