×

Внимание

Simple Image Gallery Notice: Joomla's /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Пошаљите честитку пријатељства

 

У сусрет Божићу и Новој години, „Наша Србија“ ће као организација која брине о деци и младима,покренути добротворну акцију „Пошаљите честитку пријатељства“, коју успешно реализујемо од 2006. године.
У оквиру ове акције „Наша Србија“ штампа празничне честитке чији су мотиви дечји цртежи.

Акција „Пошаљите честитку пријатељства“ имала је велики успех током протеклих година, а њен непосредни резултат је пројекат „Паркови пријатељства“ којим „Наша Србија“ захваљујући средствима
оствареним продајом честитки опрема паркове и слободне зелене површине при сеоским школама и издвојеним одељењима у слабије развијеним подручјима Србије, као и реализација пројеката
психосоцијалне подршке деци као што је камп „Школа пријатељства“ базиран на едукативним, спортским и културним садржајима.

Cestitke nasasrbija

Захваљујући досадашњим резултатима ове акције и подршци појединаца и компанија који су се њу укључили, у протеклих десет година успели смо да у 45 општина у Србији опремимо укупно 260
школских дворишта у којима су мали ђаци по први пут добили уређена места за игру и дружење као и да сваког лета у кампу „Школа пријатељства“ окупимо велики број деце из Србије и региона.

Позивамо Вас да и ове године подржите акцију „Пошаљите честитку пријатељства“, и у сусрет предстојећим породичним празницима донацијом помогнете њену успешну реализацију, на задовољство оних о којима заједно бринемо. Честитке, по цени од 50 динара, ће се продавати у Поштама широм Србије, а компаније заинтересоване да донацијом помогну ову акцију новчана средства могу уплатити на основу уговора о донацији на рачун „Наше Србије“: 160-83830- 10, код Banca Intesa Београд.

Овогодишњу акцију додатно је обогатила едиција честитки под називом "Пешчана прича - Живи, Србијо!" коју чине фотографије радова уметнице са Крима, Ксеније Симонове, а која осликава њену љубав према Србији.

zivela srbija

 

Посебну захвалност дугујемо Данилу Миланку ( 9 година) из Суботице, који је употпнио едицију наших празничних честитки својим креативним цртежом на тему "Аеродром Никола Тесла", компаније која је помогла реализацију овогодишње акције "Пошаљите честитку пријатељства".

danilo milanko

 

Информације на телефоне: 011/32 48 241 и 064/82 84 501

Информације на телефоне

Информације на телефоне: 011/32 48 241 и 064/82 84 501

Контакт

Теразије 23/2, 11000 Београд

+381 11 3248 241

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…